Redigering af hjemmeside

Hej Torben og Hans.

Jeg har fundet ud af at vi på hjemmesiden kan lave en blog, som vi kan bruge i stedet for en log, som jeg først startede. Jeg er ikke helt sikker på, om vi bare kan fortsætte med at skrive som i loggen. Det ved jeg snart.

Mogens

Her kan vi skrive de forandringer eller ændringer der indføres på siden.

15.01.2014
Jeg har i dag begyndt at arbejde lidt med SLA-Fyn medlemmerne. De står stadig i nummerorden, men det er min hensigt, at vi først retter dem til med de informationer vi mener skal med og derefter sætter dem i alfabetisk orden. Jeg har også eksperimenteret lidt med, hvordan man lægger et billede op og sætter det ind på en side, og i den forbindelse er. jeg startet på en ”Manual” ”Tilføj billede”.
MJ

16.01.2014.
Jeg har lagt nye adresser ind for medlemmer i SLA-Fyn og lagt dem i alfabetisk rækkefølge jeg slettede de gamle, så det er de aktuelle medlemmer
HOP

27.01.2014
Jeg har lavet en side Log hedder den. Her kan vi på hjemmesiden direkte set, hvad andre har lavet af ændringer og kommentere det.
Hvis man kun vil have enkelt linjeafstand trykker man <Skift Enter> samtidigt. Nøjes man med at trykke <Enter> får man dobbelt linjeafstand:
MJ

Hej Hans
Jeg har været inde og pille lidt ved siden og byttet lidt rundt på noget af det. Jeg har bl.a. fjernet den side, der hed “Medlemsskab” for den havde forputtet sig et eller andet sted. Jeg er ved at lave en primitiv manual, som jeg kan sende dig pr. mail sammen med en indkaldelse til G.F. Vil du være venlig at se, om du kan få siden med “Medlemmer” til at se lidt pænere ud. Telefonnumrene forsvinder.
MJ

Nu har jeg været inde og “pille “lidt ved siden LOG, så den ikke længere kan ses, men så vi stadig kan kommunikere med hinanden

MJ

Jeg har fundet ud af lidt mere. Hvis man ikke vil have dobbelt loinieafstand, når man trykker på <Enter> skal man blot samtidig holde <Shift> nede.